Naše usluge

Zanima Vas neka naša usluga?

+387 61 474 137

HR OUTSOURCING

Za kompanije koje imaju potrebu za fokusiranim pristupom najvažnijem resursu kompanije, nudimo uslugu outsourcing HR funkcije. Outsourcing HR funkcije podrazumijeva uvođenje i postavljanje: redovni formalnizirani feedback, mjerenje učinka kroz ciljeve, motivacija, engagement, uvođenje novozaspolenih, kodeks pravila i ponašanja, identifikacija i razvoj talenata i druge usluge, po zahtjevu klijenta. Outsourcing može uključivati i on call savjetovanje u pogledu rješavanja specifičnih izazova u vezi sa upravljanjem i razvojem pojedinaca i timova, rezervirano za prvu i drugu liniju menadžmenta.

ŠKOLA ZA MENADŽERE

Vaši menadžeri se po prvi put nalaze u toj ulozi? Želite razviti novu generaciju menadžera i pripremiti ih za buduće uloge? Imate menadžere sa iskustvom, ali potrebno je unaprijediti njihove vještine? Pravo rješenje je Škola za menadžere, sastavljena od serije fokusiranih i i interaktivnih radionica na teme: Upravljanje timom, Feedback i komunikacija, Razvoj timova i pojedinaca – GROW model, Postavljanje timskih i pojedinačnih ciljeva po SMART modelu, Efikasan i inovativan tim, Delegiranje, Motivacija tima, Situacijsko vođenje, Upravljanje promjenama, Upravljanje konfliktima, Time management, Prezentacijske vještine, Strategija tima. Teme su komprimirane u 4 modula, svaki od modula traje od 1 do 2 dana, u ovisnosti od broja plaznika. Po završetku Škole za menadžere, Vaši menadžeri imaju teorijska i praktična znanja koja mogu primjeniti u svakodnevnom radu. Posljedica primjene vještina sa Škole za menadžere, u svakoj kompaniji je značajan rast poslovnog rezultata.

ORGANIZACIJSKE PROMJENE

Vašoj kompaniji je potrebna promjena, ali ne znate ni otkud biste počeli? Mi znamo! Organizacijske promjene podrazumijevaju: snimanje stanja, izvođenje zaključaka i preporuka za naredne korake, osmišljavanje rješenja, pokretanje promjene, provođenje promjene i implementacija rješenja. Pojedinci i timovi su aktivni učesnici i nosioci organizacijskih promjena. Promjene nisu kozmetičke, nego suštinske i u konačnici će za rezultat imati poboljšanje posovnog rezultata, uštede u vremenu ili smanjenje troškova.

PRAVNO SAVJETOVANJE

Savjetovanje o specifičnim izazovima vezanim uz primjenu Zakona o radu, kod izazova koji proizliaze iz radno pravnog okvira, te sačinjavanje seta radno pravnih pravilnika (Pravilnik o radu, Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji, Pravilnik o plaćama i drugim ličnim primanjima radnika ….), sačinjavanje Ugovora o radu, odluka i rješenja koja proizilaze iz radno pravnog odnosa. Pojedinci i timovi su aktivni učesnici i nosioci organizacijskih promjena. Promjene nisu kozmetičke, nego suštinske i u konačnici će za rezultat imati poboljšanje posovnog rezultata, uštede u vremenu ili smanjenje troškova.

SAVJETOVANJE 1 NA 1 - INDIVIDUALNI RAZVOJ

Coaching, ciljano savjetovanje, podrška i pomoć za donošenje poslovnih odluka, rješavanje problema i kriza. Rezervirano za osnivače i top menadžment. Realizuje se kroz indidualizirani pristup, sesije ili on call pružanje podrške. Pojedinci i timovi su aktivni učesnici i nosioci organizacijskih promjena. Promjene nisu kozmetičke, nego suštinske i u konačnici će za rezultat imati poboljšanje posovnog rezultata, uštede u vremenu ili smanjenje troškova.

IN HOUSE TRENINZI I RADIONICE

Organizujemo interaktivne i visoko efikasne inhouse treninge za različite timove ili mješane grupe.
Grupu za trening formiramo zajedno sa klijentom. Treninzi u jednodnevni ili dvodnevni u ovisnosti od teme. Teme naših inhouse treninga su: Vođenje i upravljanje projektima, upravljanje timovima, razvoj timova i pojedinava, mjerenje učinka, motivacija, feedback, efikasno upravljanje vremenom, krizno upravljanje, razvoj prodajnih vještina. Također, moguće je organizovati inhouse trening sa bilo kojom temom koja se dogovori sa klijentom, a shodno trenutnim potrebama.

KREIRANJE KOMPANIJSKE STRATEGIJE

Vaš tim/timovi su duboko u operativnom poslu i zaboravili su šta je svrha i kako doprinose rezultatu kompanije? Kroz tri interaktivne coaching radionice sa ciljanim timom/timovima zajedno ćemo odgovoriti na pitanja: Gdje smo, Gdje želimo biti, Kako ćemo tamo stići. Rezultat ovakvih radionica jeste fokusirani tim koji je ujedinjen, zna svoju svrhu i ima svoje ciljeve i najvažnije od svega – zna kako će te ciljeve i ostvariti. Svi timovima sa kojima smo do sada radili, doživjeli su snažne i korjenite promjene, ostvarili svoje timske i kompanijske ciljeve. Nakon okončanih radionica, konsultatn prati tim u periodu od 6 mejseci kako bi se pobrinuo da se promjena desi i ciljevi ostvare.

Naručite naše usluge i prepustite našem profesionalnom timu vaše probleme

Zakažite naše usluge jednim klikom putem naše kontakt forme

0 +
Klijenata
0
Godina iskustva
0 +
Završenih projekata